Квартира

Квартира

Продаж квартири
Пропонується для продажу затишна 1-кімнатна квартира в житловому комплексі бізнес-класу Manhattan City за адресою проспект Берестейський, 11 (вулиця Перемоги). З цієї квартири відкривається чудовий вид на проспект.
Загальна площа 53 кв. м
Поверх 7/36
Квартира вже обладнана ремонтом та усіма необхідними меблями для комфортного проживання. Ремонт був зроблений у 2024 році, тому усе в квартирі в ідеальному стані, а вся побутова техніка на гарантії.
Планування:
- спальну кімнату
- кухню-їдальню
- ванну кімнату
У всій квартирі встановлена тепла електрична підлога, яка дозволяє підтримувати комфортну температуру в приміщенні, а також два кондиціонери до -15°C. В квартирі вже є вбудована кухня з усією необхідною технікою. У спальні встановлене ліжко розміром 180х200 см, а в їдальні розкладний диван-ліжко.
Розташування квартири дуже зручне: поруч знаходяться станція метро КПІ, парк, зоопарк, медичний університет ім. Богомольця, міністерство Інфраструктури та дитячий медичний центр.
Зупинка автобуса розташована під самим будинком, а до залізничного вокзалу можна дістатися за 15 хвилин.
У ЖК Manhattan City передбачена власна інфраструктура: тут розташовуються зелені зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, тераси з кафе та ресторанами, спортивний клуб із басейном та багато інших торгово-розважальних підприємств.
Також житловим комплексом передбачений багаторівневий паркінг.
A 4 5 7
Цена:
$150 000  
Район:
Киев. Шевченковский р-н.
Телефон:
(063)0602659
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо