Продается 3-комнатная квартира, Софиевская Борщаговка

Продается 3-комнатная квартира, Софиевская Борщаговка

Продам 3-кімнатну квартиру, Київська, д. 1/7в, Софіївська Борщагівка, Бучанський район Код 291253
Продається дворівнева квартира в будинку квартирного типа в Софіївській Борщагівці по вул. Київська 1/7в. Квартира розташована у зручному місці, без виходу на вулицю, що забезпечує спокій та безпеку. Загальна площа 83 кв.м., житлова 49,2 кв.м. Є власний внутрішній дворик розміром 6*5, під зону відпочинку.
1поверх складається з наступних елементів: (кухня 13.9 кв.м. + простора кімната 19,5 кв.м.) з виходом у внутрішній дворик + санвузол 3,6 кв.м. Монолітні сходи на другий поверх, який складається з двох кімнат (спальня 12,9 кв.м + спальня 16,8 кв.м.), та санвузол 4,7 кв.м.
Перекриття 1-го поверху бетон моноліт; утеплення фасаду пінопласт; газовий котел; тепла підлога водяна; панорамні вікна металопластикові 2-х камерні; каналізація антисептик; є1 паркомісце. У будівництві використовувалися якісні матеріали для подальшого комфортного проживання. Усі квартири заселені, у продаж залишилася остання квартира. Забудовник за додаткові гроші протягом місяця можуть зробити ремонт. Це ідеальне місце для сімейного життя.
Фахівець Марина.
Цена:
$68 900  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Софиевская Борщаговка
Местоположение:
Телефон:
(063)1974948
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо