980418 продаж 1-к квартира Бучанський, Ірпінь, 37000 $

980418 продаж 1-к квартира Бучанський, Ірпінь, 37000 $

В основу створення Жк Ібіс покладена концепція місто в місті, в рамках якої передбачено 3000 м комерційних площ. Це комплекс закритого типу з дванадцятьма 3-поверховими будинками, завдяки чому створюється відчуття простору і затишку. Всі будівлі будуть побудовані в середземноморському стилі з прямими і лаконічними лініями фасаду і напівкруглими балконами. На території облаштують лаунж-зони і майданчики для барбекю під деревяними навісами, які гармонійно доповнять загальну стилістичну ідею архітектора. Площа комплексу продумана таким чином, що у дворі не буде машин і діти, і дорослі зможуть відчувати себе в безпеці.
а два кроки від комплексу буде зупинка маршрутних таксі, які довезуть вас до метро Оболонь за півгодини або до метро Академмістечко за 40 хвилин.
З розваг на території Ібіс є ігрові містечка для дітей різного віку, настільні ігри (теніс, хокей, футбол), доріжка для катання на роликах.
До державного саду-ясел №7 можна доїхати за 5 хвилин на авто, а до школи №3 буде ходити шкільний автобус.
А ми пропонуємо 1 кімнатну квартиру з ремонтом на 80%.
Казкова велика однокімнатна квартира 34,5 м. кв. Високий 1 поверх (на рівні другого). Красивий новий дизайнерський ремонт, гарні двері, дорога вінтажна плитка під індивідуальне замовлення в кімнаті та кухні та плитка,, онікс" у ванній., залишена спеціально частково на кухні стінка з червоної цеглини під лофт. По всій квартирі тепла водяна підлога від газового котла. Індивідуальне опалення, дихаюча стеля.
Кімната велика, затишна, є зона лоджії, можна під кабінет, величезні вікна. Фарбування стін екологічною фінською фарбою, що дихає, підсвічування, велика ніша під розсувні двері. Влітку у кімнаті прохолодно, а взимку дуже тепло. Багато зелені, затишні двори із зонами відпочинку, поряд симпатичні котеджі, свіже повітря, багато вільних парковок.
Поруч Атб та шикарний спа-центр. Відмінно здається в оренду.
Підходить під е-оселі.
#980418
Цена:
$37 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Ирпень
Местоположение:
Телефон:
(050)0671356, (068)0802979
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо