981060 продаж 8-к будинок Бучанський, Маковище, 430000 $

981060 продаж 8-к будинок Бучанський, Маковище, 430000 $

Вашій увазі пропонується теплий затишний атмосферний добротний будинок на чудовій локації в тихому гарному місці поруч із сосновим гаєм та річкою.
Будинок може стати чудовим родинним маєтком.
Навколо ділянки багато грибів. У водоймі можна купатися і ловити рибу. При цьому до Києва на машині можна доїхати за 30-40 хвилин Житомирською трасою.
Площа ділянки 30 соток. Будинок площею 270 м2 побудований за індивідуальним проєктом і дуже вдало позиціонований. З вікон відкривається вид на сосновий гай і річку, а з іншого боку - на двір із ландшафтним дизайном (а не на сусідні будинки). Сусідських ділянок із фасадного і заднього боку немає.
Будинок побудований з якісних матеріалів і дуже добротний. У спальнях на підлозі покладена дубова паркетна дошка, в інших кімнатах якісний ламінат. В оздобленні використана вагонка з дуба.
Планування будинку включає два житлових і цокольний поверхи. На житлових поверхах знаходяться 8 кімнат, 3 санвузли, 5 балконів і безліч допоміжних приміщень.
На цокольному поверсі розташовані: котельня, пральня, комора, підсобне приміщення, дві сауни (електрична та інфрачервона), душові кабіни, кімната відпочинку/вільного призначення, спортзал.
Ще нижче розташований підвал, який складається з двох приміщень. Одне можна використовувати для зберігання, друге задіяти як бомбосховище.
Другий будиночок може використовуватися як гостьовий або для постійного проживання. Його планування включає кухню з каміном/мангалом, окрему кімнату/спальню, лазню на дровах з душовою, санвузлом і купіллю та терасу з виходом до невеликого басейну.
Так само на ділянці знаходиться господарський/садовий будиночок для інвентарю та гараж на 2 автомобілі.
Розбито сад плодових дерев. Яблуні, груші, сливи плодоносять і дають гарний урожай. А город дає гарний урожай овочів і ягід. На ділянці зроблено ландшафтний дизайн із використанням хвойних порід.
На ділянці є свердловина глибиною 64 метри, а по всій ділянці зроблено кілька виводів для зручного користування водою і поливу. Так само є бочка на 5 куб.
Під час продажу меблі частково забирають, що дасть змогу укомплектувати будинок на свій смак.
Краще все побачити на власні очі та відчути ауру й атмосферність місця.
Ідеально підійде для великої дружної родини.
#981060
Цена:
$430 000  
Район:
Киевская обл. Макаровский р-н.
Адрес:
Маковище
Местоположение:
Телефон:
(067)2383848
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо