981083 довгострокова оренда 8-к будинок Київ, Шевченківський, 11000 $/

981083 довгострокова оренда 8-к будинок Київ, Шевченківський, 11000 $/

Без Комісії !!
- Здам в оренду унікальний дім для Вашої сімї загальною площєю- 1114 м2 на ідеальній ділянці в 21 сотку, яка складається з основного будинку, гостьового будиночка та окремої зони для барбекю.
- Будинок фасадний, розташованний в Подільському районі м.Києва на вул. Щербаківського та повністю автономний,знаходячись у кроковій доступності (5 хвилин) від метро Нивки.
Цокольний поверх- це ідеальне бомбосховище, якє забезпечує комфорт і зручність в обслуговуванні будинку з кімнатами обслуговування басейну, пральнею, щитовою кімнатою і котельнею з газовими котлами Viessman, Центральний пилосос і бойлер на 1000 літрів, припливно-витяжна вентиляція та системою центрального кондиціонування всього будинку.
- На першому поверсі просторий хол, з обьемними шафами для зберігання речей. Вітальня і кухня з їдальнею. Гостьовий санвузол для зручності, ваших гостей та кліентів+ окремо зона басейну та місця для відпочинку. Зручний вихід у гараж на 4 автомобілі.
- На другому поверсі розташовуються майстер-спальня та ще три затишні спальні, кожна з власним санвузлом та гардеробною. Кабінет є ідеальним простором для роботи або творчої фантазії.
- Третій поверх це відкритий відкритий простір, ідеальне місце для відпочинку, спорту, роботи та інших захоплень.
- На четвертому поверсі ви маєтє зону відпочинку з більярдом, гардеробну кімнату і просторе приміщення для зберігання речей.
- На території ділянки розміщено гостьовий будинок площею 150 м2, обладнаний автономною кухнею, санвузлом і спальнею. Під навісом окрема зона барбекю з піччю і мангалом для відпочинку та насолоджуванням життям. Ідеально доглянута територія в 21 сотку включає дитячий майданчик, автоматичний полив, безліч дерев і квітів, створюючи ідеальне місце для життя сімї або автономної роботи закритої компаніії чи медичного центру.
Будинок має власну свердловину і додадкову систему очищення води.
- Весь простір вашого приміщення під надійною системою безпеки, включно із системою відеоспостереження, сигналізацією та сучасними замками + на території окремо розташоване приміщення для охорони, що додатково забезпечуть ваш спокій і впевненість у безпеці вашого будинку.
- Цей унікальний простір з багатофункціональними приміщеннями, надає необмежені можливості не тільки для сімї, а й закритої айті-компанії, медичного закладу, реабілітаційного центру, салону краси,посольств та великих корпорацій які цінують уют та розкіш. Будинок має все, що потрібно для функціонування успішного бізнесу в безпеці та затишку.
- Ціна 15 000 у.о.+ комунальні.
- Без Комісії !!
- Рекомендую подивитись у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.
Так само є інші варіанти приміщень, досить просто зателефонувати і я Вам запропоную та організую перегляд.
#981083
Цена:
$11 000  
Телефон:
(050)4739713
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо