981223 продаж 5-к будинок Бучанський, Крюківщина, 160000 $

981223 продаж 5-к будинок Бучанський, Крюківщина, 160000 $

Від прямого представника власника - без комісії! Дублювання оголошення та реклами заборонено.
Продаж сімейного будинку в чудовій локації в Крюківщині. Неподалік розташоване озеро, супермаркети, громадський транспорт, школи/садочки, ринок та вся необхідна інфраструктура. Повністю заселений квартал з привітними сусідами та приємною атмосферою!
Будинок загальною площею 257м2 на ділянці 14 соток. В будинку зроблені основні ремонтні роботи, а саме - стяжка, штукатурка, утеплення, нові вікна, теплі підлоги, опалення, сантехніка, розведена електрика, майже готові санвузли. На фото представлена частина дизайн проекту по якому планувався ремонт.
Переваги - в будинку є підвал який служить укриттям, гараж з ямою, в подарунок йде велика кількість матеріалів які були закуплені для закінчення ремонту.
Будинок на два поверхи + цокольний. Планування - всього 5 кімнат, вітальня, кухня, 3 санвузли, сауна, міні-басейн-купель, котельня, гараж, гардеробні. В будинку газовий котел, каналізація - септик, вода - свердловина, на ділянці плодові дерева та місце для великої бесідки з готовим проектом для неї.
Перегляди за домовленістю, за додатковими питаннями телефонуйте!
#981223
Цена:
$160 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Крюковщина
Местоположение:
Телефон:
(067)4716668
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо