4-к квартира Київ, Голосіївський, 450000 $

4-к квартира Київ, Голосіївський, 450000 $

Без комісії!
Продається затишна квартира на вулиці Велика Васильківська, 26, усього за кілька кроків від площі Льва Толстого і прямо навпроти виходу з метро. Це ідеальне житло для сімейної пари з дітьми (2 дитячі кімнати + спальня + зал та кухня-їдальня).
Ваш новий будинок вразить вас із самого першого погляду. Фасадний підїзд і наявність ліфта забезпечують зручність і комфорт у повсякденному житті.
Всередині сучасний дизайнерський ремонт у стилі сучасного мінімалізму, в ідеальному стані. Простора лоджія з видом на доглянутий внутрішній двір і балкон з панорамним видом на площу. Ці затишні куточки стануть ідеальним місцем для ранкової кави або вечірнього відпочинку.
Особливий акцент робить хазяйська спальня, що має власну ванну кімнату. Додатково в розпорядженні є окрема ванна кімната, оформлена в теплих сонячних тонах, що надають їй особливої чарівності.
Не пропустіть можливість придбати це затишне гніздечко в самому серці міста для вашої родини. Звяжіться з нами просто зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд!
Цена:
$450 000  
Район:
Киев. Голосеевский р-н.
Адрес:
Большая Васильковская, 26
Телефон:
(098)4444440
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо