1-к квартира Київ, Подільський, 16000 грн./міс.

1-к квартира Київ, Подільський, 16000 грн./міс.

Оренда 1к квартири 43,6 m2 з ремонтом в ЖК Паркове місто.
Пропонуємо Вам у довгострокову оренду чудову 1к квартиру в Подільському районі м. Києва по вул. Вишгородська 45-Г ЖК бізнес-класу Паркове Місто, масив - Вітряні гори.
Квартира здається в оренду вперше!
Оптимальний метраж (S = 43,6/16,7/12 m2) з функціональним плануванням та великою кухнею. Засклена лоджія. Сумісний санвузол (душ кабіна). Зручний 3-й поверх 24-ти поверхового цегляного (теплого) будинку. Вікна у тихий двір.
Дизайнерський якісний ремонт з необхідними меблями, побутовою технікою від провідних виробників для комфортного проживання. Техніка ще на гарантії: - Пральна машина, посудомийна машина, кондиціонер, варильна поверхня, холодильник, духова піч, телевізор, бойлер. Нове ліжко з ортопедичним матрацом. Бездротовий інтернет.
Закрита прибудинкова територія. Лояльні тарифи на комунальні послуги (встановлені лічильники тепла, електро та водопостачання). На території ЖК є дитячі та спортивні майданчики, магазини, паркінг (як укриття) та безліч місць для покупок, активного відпочинку та занять спортом.
Відмінна локація будинку - тихе та спокійне місце. До метро 15 хв. В пішій доступності парки "Гірка Крістера" та Кинь Сум/, три озера, де немає міської суєти!
Все перераховане вище, робить цю пропозицію привабливою для орендаря, який цінує комфорт, безпеку, престиж і безпосередню близькість до природи.
Чекаємо Вас на перегляди для обговорення всіх деталей та умов співпраці!
Детально: Комісія: 50%
Контакти: Людмила 0674594849
Цена:
 16 000 Грн.
Район:
Киев. Подольский р-н.
Адрес:
Вышгородская, 45Г
Телефон:
(067)4594849
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо