офісне приміщення Київ, Святошинський, 129000 $

офісне приміщення Київ, Святошинський, 129000 $

Комерційне приміщення в бізнес-центрі!
Продається комерційне приміщення на вулиці Василя Стуса, 35а. Компактна квадратура open space. Висота офісного приміщення 3,3 м. Штукатурка від забудовника, стан під ремонт.
Просторе лобі з голографічною стелею та стильні зони загального користування з авторським дизайном. У бізнес-центрі дотримано баланс між work та лаунж-зонами, створено інноваційне середовище для роботи та бізнесу.
Безконтактний контроль доступу, ведеться відеонагляд, цілодобова охорона. Формат Open space, панорамні вікна, високі стелі, тераси все це створює ідеальні умови для робочого середовища.
Бізнес-центр підвищення статусу вашого бізнесу та збільшення його привабливості з боку інвесторів і кредиторів. Засклений екстерєр дозволяє акцентно виділити офісну частину, а використання плавних ліній і геометричних форм надає секціям будівлі художньої єдності.
Формат багатофункціонального комплексу Be The One створено з урахуванням стилю життя активного мегаполіса. Належить до класу А, всередині якого офіси, лобі-бар, лаунж-зони, коворкінги, конференц-зали, кав’ярні, ресторан, фітнес-клуб, підземний паркінг.
Інфраструктура комплексу забезпечує всім необхідним для роботи, ділових зустрічей та відпочинку - коворкінги, конференц-зали, кавярні, ресторан, Sport Life. Розташування поблизу станцій метро Житомирська, Академмістечко та проспекту Перемоги.
Усі подробиці про приміщення та про його придбання за телефоном.
Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
З нами безпечно, якісно, вигідно!
Цена:
$129 000  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Адрес:
Стуса, 35А
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо