2-к квартира Київ, Дарницький, 97000 $

2-к квартира Київ, Дарницький, 97000 $

Квартира в новому комплексі з видом на Дніпро!
Власна інфраструктура, паркінги, якісні будинки!
Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Причальній, 12. Помешкання під ремонт, зручне планування: кухня-вітальня + 2 окремі спальні, гардеробна, 2 великі санвузли. Гарна можливість зробити ремонт, виходячи з власних потреб. З вікон відкривається прекрасний краєвид на Дніпро!
Якісний будинок, виконаний за сучасними технологіям. Зовнішні стіни зроблені з керамічної цегли, внутрішні з керамзитобетонних блоків із шумоізоляцією, 5 ліфтів на будинок (вантажні та пасажирські). Дизайнерські вхідні групи, система контролю доступу. Професійний консьєрж сервіс для контролю візитерів, зручні м’які меблі у холі. Розташування дому подалі від дороги.
Ландшафтний арт-парк на території, міністадіон, велодоріжки, дитячий садок, початкова школа, спортивний майданчик з тренажерами, торгівельно-офісний комплекс. Підземний та наземний паркінги.
Комплекс виконано по принципу місто в місті все потрібне всередині: торговий комплекс, дитячий садок, початкова школа та міністадіон.
Чудово розвинена інфраструктура: NOVUS, River Mall, ТЦ Silver Breeze. Дніпро, парк Берковщина, пляж Березняки, парк Вербовий гай, Русанівський канал, пляж та озеро Тельбін. Дитяча поліклініка, клініка Доброго Доктора, Сіті Клініка.
Осокорки 9 хвилин на громадському транспорті, Позняки 17 хвилин на громадському транспорті, Славутич 20 хв на громадському транспорті. Біля ЖК знаходиться автобусна зупинка.
Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.
Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
З нами безпечно, якісно, вигідно!
Цена:
$97 000  
Район:
Киев. Дарницкий р-н.
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо