5-к будинок Бучанський, Вишневе, 450000 $

5-к будинок Бучанський, Вишневе, 450000 $

Великий будинок з власною територією! Все облаштоване під офіс!
Продається 5-кімнатний будинок в селі Вишневе на вулиці Богдана Хмельницького, 15/10. Дім складається з 3-х поверхів загальною площею 280 м2. Стіни виконані з червоної цегли. Дах бітумна черепиця за технологією тришарового пирога (дуже тепла). Горищне приміщення з мансардним вікном.
Комунікації: електроенергія, газ, міська каналізація, вода зі скважин, власна свердловина, оптоволоконний інтернет. Будинок введений в експлуатацію вже 7 років.
Автономна система живлення, генератор, безперебійне живлення від акумуляторів. Система очистки води. Бойлер, 2 котли газовий та електро.
Тепла підлога з водяним підігрівом, радіатори.
На першому поверсі знаходиться open-space (з окремим входом) підлога з підігрівом, переговорна кімната/кухня (2 в 1) підлога з підігрівом, окремий кабінет, санвузол та складське приміщення: 125 м2, двоповерхове, з можливістю встановлення вантажного ліфта (може використовуватись як бомбосховище). 2 воріт для завантаження і розвантаження товару.
На другому поверсі 3 окремі кабінети/кімнати: 25 м2 з окремим санвузлом і душовою кабіною, вікна в підлогу (повністю скляний кут), підлога кахель з підігрівом. Вихід на балкон 18 м2, мансардні вікна, підлога ламінат; 12 м2, мансардні вікна, підлога ламінат. Чудовий стан, усі меблі на фото залишаються з будинком.
Будинок підготовлений під офіс, є все для цього!
Ділянка: площа 8 соток, огороджена парканом, земельний акт з кадастровим номером. Паркан ворота з електроприводом шириною 5 метрів. У дворі підготовлена бетонна основа для побудови додаткового приміщення (100 м2). Другий майданчик 25 м2 під альтанку з мангалом.
Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.
Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО ...
Цена:
$450 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Вишневое
Местоположение:
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо