1-к квартира Київ, Святошинський, 39900 $

1-к квартира Київ, Святошинський, 39900 $

Тепла квартира в сучасному комплексі поруч із лісом!
Продається одностороння 1-кімнатна квартира в Новобіличах, на вулиці Олевській, 9. Загальна площа 42 м2, велика простора кімната 21 м2, кухня 9 м2. Висота стелі 2,7 м. Дуже світла та видова квартира. Є кладова та засклений балкон. Усі вікна металопластикові.
Затишна оселя у дуже хорошому стані косметичний ремонт. Санвузол сумісний, в плитці, є душова кабіна. На підлозі ламінат та плитка. На стінах поклеєні шпалери. Опалення централізоване горизонтальне. Стоять лічильники, ща дає можливість економити. У помешканні дуже тепло.
Для нового власника дуже приємний бонус залишаються всі меблі та працююча техніка: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна машина, бойлер.
ЖК Сосновий бір, будинок №3. Повністю збудований, оздоблений та функціонуючий будинок. Технологія будівництва монолітно-каркасна, дім утеплений та комфортний.
Введений в експлуатацію у 2013 році. Дуже класне ОСББ, проблем не було і немає! Вхід з парадного з двору. Є консьєрж, домофон, відеонагляд, три працюючих ліфти. Опалення горизонтальне централізоване.
Будинок знаходиться посеред двору, двір тихий, чистий, прибраний, закритого типу, не понад дорогою. Поруч є безкоштовні місця для паркування авто та окремо платна закрита автостоянка.
Поруч є все необхідне для життя: продуктовий магазин, супермаркет АТБ, зоомагазини, кавярні, суші ресторани, салони краси, аптеки, банки, школи дитячі садочки, заклади освіти
Також неподалік є футбольне поле, спортклуб NOVO БІЛИЧІ sport club, Оазис танці, йога, бойові мистецтва. Поруч також є лісова галявина для прогулянок. Зелена зона, екологічне чисте повітря, відсутність шуму, і при цьому близькість всієї необхідної інфраструктури для комфортного життя.
Під будинком є зупинка громадського транспорту та маршрутного таксі до метро Академмістечко 15 хвилин, на авто 5 хвилин їзди.
Ціна 39 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі по...
Цена:
$39 900  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо