1-к квартира Київ, Солом`янський, 100000 $

1-к квартира Київ, Солом`янський, 100000 $

Без комісії. Дизайнерський та сучасний ремонт. Робили для себе, все продумано до дрібниць. У вартість входить вся техніка і меблі преміум якості. Документам більше 3-х років.
Є відео презентація даної квартири, відправлю за запитом. На всі питання готовий відповісти за телефоном а також (Viber-Telegram-WhatsApp)
ЖК L-квартал, бул. Вацлава Гавела (Івана Лепсе) 6/7а. Поряд парк Орлятко. Закрита для авто та сторонніх територія, охорона і відео спостереження 24/7. Є підземний паркінг, в який можна потрапити зі свого поверху.
У будинку автономне опалення (власна котельня) комунальні послуги на мінімальному рівні.
Всі необхідні меблі та техніка в наявності (світові бренди) Встановлені лічильники на все, включаючи на тепло.
Формат квартири:
- кухня/вітальня (диван розкладний)
- окрема кімната з робочим місцем
- гардеробна кімната + вбудована шафа купе
- санвузол
- передпокій
Комплектація:
система розумний будинок, майстер вимикач, сигналізація, 2 SMART TV, фільтр зворотного осмосу (очищувач води), 2 кондиціонера, бойлер, пральна машина, сушильна машина, індукційна плита, духова та мікрохвильова піч, холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, тепла підлога.
Розвинена інфраструктура, транспортна розвязка в будь-яку точку столиці. Усі кращі ресторани, престижні бутики, оздоровчі центри, спортзали, супермаркети і багато інших обєктів працюють у пішій доступності.
Цена:
$100 000  
Телефон:
(066)9444046
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо