2-к квартира Київ, Подільський, 239000 $

2-к квартира Київ, Подільський, 239000 $

ЄОселя3%/7%, ЄВідновлення, ст.280, готівка, розглядаємо
Мрії і є для того, щоб збуватися! Ідеальне поєднання життя в історичному Центрі Києва та сучасного ЖК з чудовою інфраструктурою.
Житловий район Rybalsky відноситься до Подільського району Києва і розміщений на Рибальському півострові. Комплекс межує з територією старого Подолу і знаходиться неподалік історичного центру Києва.
У 15 хвилинах від комплексу є дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території розташовані зупинки громадського транспорту.
У проєкті ЖК - 9 житлових будинків, кожен з яких представляє собою окремий квартал. Максимальна висота забудови - 9 поверхів, а в дизайні комплексу поєднуються елементи архітектури старого Подолу і сучасні будівельні тенденції.
У ЖК є підземні паркінги, які звільняють простір житлового району від машин.
Тому, до Вашої уваги пропоную, гарну, простору, сучасну квартиру з італійським двориком та великою терасою (з видом у цей затишний дворик). І не тільки з італійським двориком, а й з наповненням всього всього всього найкращого саме з Італії.
Гарна внутрішня інфраструктура! Порядні сусіди. І найцікавіше - це шикарний канал поруч, прямо біля комплексу.
Все що потрібно, це записатися на перегляд цієї неперевершеної, 2-кімнатної квартири з дуже комфортним плануванням, з дизайнерським проєктом та зрозуміти, що ВСЕ що Вам потрібно, ВЖЕ чекає на Вас)))
Ну а про саме наповнення, можу розповідати дуже і дуже багато) Тому, нижче описую, що ми використовували, коли зробили цю затишну квартиру як для себе)
Двостороння квартира загальною площею 71м2
- Дві спальні
- Кухня-вітальня (20м2)
- Просторий санвузол
- Просторий тераса (15м2)
- 3-й поверх з 10, затишний двір
- Підземний паркінг
В дизайнерському проекті використовували високоякісних європейських виробників починаючи з кераміки, паркетної дошки до сантехніки, освітлення та електротехніки.
Квартира мебльована ПРЕМІАЛЬНИМИ ІТАЛІЙСЬКИМИ БРЕНДАМИ
КУХНЯ...
Цена:
$239 000  
Район:
Киев. Подольский р-н.
Телефон:
(097)0443599
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо