1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 32000 $

1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 32000 $

Квартира з меблями та технікою у сучасному комплексі!
Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Боголюбова, 33. Виконаний євроремонт, LED-підсвітка по всій оселі. У помешканні залишаються усі меблі та техніка, окрім маленького дивана. Все в гарному стані, можна заїхати та жити. Розташування на безпечному 2-му поверсі є великою перевагою в наш час.
Будинок теплий, є облаштоване місце для охорони. Сусіди дружні, мають спільноту в соціальних мережах. Двір охайний, прибирають кожного дня. Прогулянкова зона із зеленими насадженнями.
Перевагою локації є те, що комплекс зручно розташований між Вишневим (там, де державні структури) та центром Софіївської Борщагівки, там де круті локації для відпочинку.
Інфраструктура розвинена, в будинку АТБ. У самому комплексі безліч кавярень аптек, спортивних секцій. Біля комплексу державні та дитячі садки та школи.
Зручна транспортна розвязка, біля будинку зупинка маршрутного таксі, яке прямує на станцію метро Житомирська (15 хвилин). За 5 хвилин від дому маршрутні таксі у напрямку станції метро Виставковий центр (15 хвилин), у бік Соломянського району (15 хвилин), у напрямку Контрактової площі (25 хвилин).
Ціна 32 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.
Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
З нами безпечно, якісно, вигідно!
Цена:
$32 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Софиевская Борщаговка
Местоположение:
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо