2-к квартира Київ, Дніпровський, 29900 $

2-к квартира Київ, Дніпровський, 29900 $

Квартира для втілення своїх творчих задумів!
Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Будівельників, 13. Стан помешкання під ремонт. Це чудовий варіант для реалізації власного дизайнерського проєкту. Функціональне планування дозволить грамотно використати простір. Відсутність меблів та інших речей позбавляє від необхідності займатися вивозом хламу та витрачати зайвий час.
Квартира дуже світла та простора. Прохідні кімнати, роздільний санвузол, просторий коридор. У наявності балкон, який можна утеплити та засклити вийде гарний куточок, де зручно пити ранкову каву та милуватися природою. У помешканні є кондиціонер, ванна та унітаз.
Будинок доглянута хрущовка з чистим під’їздом та заміненими вікнами. Зелений двір, територія охайна, регулярно прибирається. Поруч все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, школа мистецтв, кінотеатр, універмаг Дарниця, РАГС, магазини, церква.
Неподалік від дому зупинка маршрутних таксі можна швидко дістатися у будь-яку частину міста. До метро всього 15 хвилин пішої ходи.
Ціна 29 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.
Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
З нами безпечно, якісно, вигідно!
Цена:
$29 900  
Район:
Киев. Днепровский р-н.
Адрес:
Строителей, 13
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо