2-к квартира Бучанський, Ірпінь, 80000 $

2-к квартира Бучанський, Ірпінь, 80000 $

Продаж квартири в клубному будинку на безпечному 2му поверсі за адресою м. Ірпінь, Єрощенка 12.
Гарна локація для поїздок в Київ на роботу, зупинка транспорту в 3хвилинах пішки. Поряд є супермаркет, магазин біля дому, дві школи , приватний садочок прямо у дворі будинку.
Квартира загальною площею 60,8 квм., має дві окремі кімнати:
спальню площею 14,5 квм з двоспальним ліжком , великою шафою, зоною кабінету, з великим телевізором та панорамним вікном на приватний сектор з високими соснами;
Залу площею 22,2 квм- з розкладним кутовим диваном, великим гостьовим столом зі стільцями, шафою-купе для речей, електрокаміном для затишних вечорів та з великим телевізором.
Кухня має площу 9 квадратних метрів і вміщує все необхідне для комфортного готування: дві зони поличок для зберігання посуду та продуктів, газову поверхню аж на 5 комфорок, вбудовані витяжку, посудомийку, духову шафу, та мікрохвильову піч. Є обідній стіл зі стільцями та великий холодильник на дві сторони (side by side).
Санвузол дуже просторий та опоряджений полицями , тумбою та дзеркалом - для кожного з родини є місце під власну косметику. В ванній встановлене джакузі з підсвіткою та радіо.
Всі кімнати поєднує квадратний передпокій з бонусом у вигляді кладової де встановлено пральну машинку, а також зручні полиці для зберігання. Окремо в коридорі є шафа-купе.
В кожній кімнаті є кондиціонер.
Квартира відділена від сходової клітини тамбуром на дві квартири. Там встановлені шафи для додаткового зберігання. Вашому велосипеду буде місце точно!
Квартира продається з ремонтом меблями та технікою. Тарифи житлові. Оформлення мінімальне. Продаж за готівку. Без комісії для покупця.
Цена:
$80 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Ирпень
Местоположение:
Телефон:
(096)5684273
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо