1-к квартира Київ, Святошинський, 40500 $

1-к квартира Київ, Святошинський, 40500 $

Варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Кінцева зупинка тролейбусів №16 і №23, а також багато маршруток. Будинок розташований за МРЕО.
Відмінна транспортна розвязка - до метро Святошин, Сирець або Нивки по 4 зупинки. Все необхідне для комфортного проживання поруч: дитячі садки, школи, магазини, ринок Турбота, аптеки, парк.
Тихий двір, шуму транспорту не чутно, доброзичливі сусіди.
Будинок 1978 року, цегляний. Чистий, оновлений підїзд (без сторонніх запахів), новий ліфт, металопластикові вікна, домофон, у дворі багато місця для паркування.
Не кутова. Балкон утеплений, обшитий вагонкою, засклений. Вікна дивляться на схід. Квартира тепла, світла; загальна площа - 35 кв.м; площа кімнати 17,6 кв.м, кухня 6, 7 кв.м, санвузол - 3,5 кв.м, кладовка. Підлога в кімнаті - ламінат. Вдале планування кімнати дозволяє відокремити спальне місце і облаштувати гостьову частину. С анвузол суміщений, сучасний кахель, металопластикові труби (частково), лічильники. Вбудована кухня. Меблі та техніка залишаються за домовленістю. Стан квартири хороший житловий. Вільна.
У власності понад 3 роки.
Детально: Комісія: 3%
Контакти: Наталія 0501342976
Цена:
$40 500  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Телефон:
(050)1342976
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо