2-к квартира Київ, Оболонський, 58100 $

2-к квартира Київ, Оболонський, 58100 $

Чудова квартира в одному з кращих районів столиці!
Продається затишна 2-кімнатна квартира на вулиці Йорданській, 9е. Загальна площа 56,1 м2, житлова з якої становить 29,5 м2.
Уявіть собі чудовий ранок: ви прокидаєтеся від співу птахів за вікном і одразу відчуваєте свіже повітря та спокій, які приносить близькість до озера. Ваша нова квартира на першому поверсі з двома роздільними кімнатами ідеально розташована, щоб щоранку починати з гармонії з природою та ароматної чашки кави. А ввечері ви та ваша сімя збираєтеся на березі озера, щоб насолодитися чудовим заходом сонця, що фарбує небо в кольори вашої мрії.
Це не просто квартира, це ваш куточок раю, де кожен день наповнений натхненням і красою природи, а дизайнерський ремонт лише надає вашому дому стилю та затишку. Готові поринути в цю атмосферу? Чекаємо на ваш дзвінок!
У помешканні виконано дизайнерський ремонт. Вона повністю утеплена як зовні, так і всередині, підлога з підігрівом. Усі меблі зроблені під замовлення все залишається. Охоронна система AJAX. Особливість квартири великий льох, який можна обладнати на свій розсуд.
Чудовий вид з вікна на озеро. Завдяки низькому поверху Ви зможете насолоджуватися більшою приватністю, тому що квартира оточена зеленню і захищена від сторонніх очей.
Будинок АППС 1986 року, кооператив, у хорошому стані. Під’їзди з домофонами, чисті. Вхід зі сторони озера. Біля дому є місця для паркування машин або через 3 хвилини є стоянка з охороною. Будинок знаходиться не біля дороги шуму немає.
Повністю змінені труби у підвалах на пластикові, за будинком дуже пильнують, чисті під’їзди, добрі сусіди, є паркувальні місця. Також є спортивні майданчики для тих хто любить займатись спортом, стадіон для пробіжок, а також озеро де можна займатись спортом.Біля будинку знаходиться три озера Йорданське, Кирилівське, Вербне. Влітку можна засмагати на озері та милуватись природою. Біля будинку є дитячі майданчики
Тихе, затишне місце, де ви можете відпочити від метушні ...
Цена:
$58 100  
Район:
Киев. Оболонский р-н.
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо