2-к квартира Київ, Оболонський, 244000 $

2-к квартира Київ, Оболонський, 244000 $

Оболонський район.
Проспект Оболонський 26 (третя секція).
Житловий комплекс преміум-класу Obolon Residences (Оболонь Резиденс).
- 2-кімнатна квартира після будівельників.
- Площа: 85,2/38/25 кв.м.
- Квартира з оптимальною прямокутною формою, яка дає можливість різноманітних рішень з планування простору, відповідно до Вашого індивідуального бачення та смаку!
- Квартира розташована на 8-му поверсі 26-поверхового будинку, що дає перевагу у безпеці. Висока стилобатна частина будинку додає відчуття більшої висотності, споглядаючи просторий вид з вікон квартири.
- Вікна мають чудовий вид на Мінську площу, що дає відчуття неймовірно просторого огляду. Вікна на південний захід забезпечують добру інсоляцію, роблять квартиру дуже світлою та теплою.
- ЖК Obolon Residences є вишуканим у всьому, інтер’єрні та інженерні рішення холів та місць загального користування, якість ліфтів та ін. відповідають рівню 5-зіркового готелю. В розпорядженні мешканців своя ексклюзивна інфраструктура: великий спортзал, конференц хол, лаунж та джакузі на даху із захоплюючою панорамою на місто, просторий паркінг, сховище, пральня та хімчистка, дитяча кімната, преміальний консьєрж-сервіс.
- Житловий комплекс Obolon Residences ідеально розташований біля метро Мінська, де сконцентрована найкраща інфраструктура міста Києва: в 3 хвилинах пішки розташовані ТРК Dream, ТЦ Smart plaza Obolon, Мінський ринок, школи та садочки, а на відстані 10-тихвилинної променади - Дніпро з чудовою Оболонською набережною.
- Приходьте на перегляд та переконайтеся, що це помешкання привнесе у Ваше життя неперевершене відчуття якості, комфорту та безпеки.
- Ціна 244 000, без комісійних. Представник власника.
(067)500-09-29 Роман
Цена:
$244 000  
Район:
Киев. Оболонский р-н.
Адрес:
Оболонский, 26
Телефон:
(067)5000929
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо