3-к квартира Фастівський, Гатне, 110000 $

3-к квартира Фастівський, Гатне, 110000 $

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця пропонується простора 3 кімнатна квартира в с.Гатне, сучасному комфортному ЖК Фемілі, вул. Валовня 12.
Помешкання загальною площею 70.5 м.кв. має вдале планування з відкритим простором 35 м.кв. та 2 окремі кімнати (17 та 12 м.кв.), санвузол 5 м.кв., балкон площею 6,5 м.кв.
В квартирі зроблений сучасний ремонт для себе, з використанням тільки якісних матеріалів. В наявності меблі та побутова техніка. Опалення індивідуальне, двоконтурний газовий котел дає можливість мати опалення та гарячу воду в будь-який час та будь-який сезон, холодна вода подається зі скважини.
ЖК Фемілі відомий зручністю на комфортом - пятиповерхові будинки побудовані з екологічно чистих матеріалів, облаштовані ліфтами та індивідуальним опаленням. Теріторія закрита і знаходиться під цілодобовою охороною, завдяки чому тут спокійно та безпечно і завжди є місце для паркування автомобіля.
Розташування ЖК - 5 хвилин автомобілем до метро Теремки, ходить громадський транспорт, розвинена та зручна інфраструктура: поряд є ТРЦ МегаМаркет, кінотеатр Батерфляй, ТРЦ Магелан, дитячий садочок Think Global, Гатненський ліцей, Спортлайф з басейном та спа-комплексом, є кілька ігрових майданчиків. Є все необхідне для комфортного проживання.
Додатковою важливою опцією є наявність підсобного приміщення (комори) в підвалі, площею 4.3 м.кв., яке можна використовувати як індивідуальне бомбосховище.
Пропозиція актуальна, всі світлини відповідають дійсності, документам на право власності більше 3 років, власник знаходиться в Україні. Ми відкриті для пропозицій, перегляд - зручний для вас час.
Величезне прохання до колег - не дублюйте рекламу, давайте поважати один одного. Співпрацюємо.
Цена:
$110 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Гатное
Местоположение:
Телефон:
(067)2921922, (095)8342507
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо