2-к квартира Київ, Святошинський, 85000 $

2-к квартира Київ, Святошинський, 85000 $

Пропонується на продаж чудова однокімнатна квартира, де виконаний якісний ремонт і яка укомплектована необхідною технікою і меблями. Вона повністю закриває ту саму болючу тему ремонту і часу. Вам тільки залишиться заповнити її власніими речами.
ЖК Welcom Home, що по вул. Стеценко 75А, масив Берковець, Святошинський район. Найближча станція метро: Академмістечко. Від будинку до метро 5-6 хвилин власним транспортом, або три зупинки громацьким.
Це сучасний житловий комплекс з фасадним утепленям і двокамерними склопакетами. Це дає можливість мати відносну прохолоду влітку, а взимку квартира зберігає комфортну температуру в будь-яку погоду. ЖК має власну котельню і генератор, а в кожному дворі є дитячий або спортивний майданчик. Територія ЖК закрита, є охорона і відеонагляд.
Завдяки тому, що квартира розташована на крайньому 7/7 поверсі, то тут Ви точно будете впевнені, що ніхто не буде стукати, бігати і тупотіли над головою. Другою ж перевагою відносно високого поверху є те, що квартира має непогані видові характеристики. З вітальні відкриваеться вид на вулицю Стеценко, приватний сектор і ліс, а спальня орієнтована вікнами у двір.
Популярне і досить сучасне планування, простора кухня-вітальня 28м2 і окрема спальня в 17м2. Тут буде достатньо місця для сімейних і дружніх посиділок.
Кухня-вітальня має три зони, а саме: зона для приготування, обідня зона і зона для відпочинку. Тут же є вихід на засклену лоджію, де можна облаштувати комфортне робоче місце або лаундж-зону. При вході в квартиру встановлена вмістка шафа-купе, де можна розмістити взуття, одягу та інші речи.
Ванна кімната має площу майже 4 м2. В ній розміщена повноцінна ванна, умивальник з тумбою і велики дзеркалом, унітаз, пральна машинка та бойлер.
Квартира в абсолютно новому стані. Ремонт виконаний кілька років назад, але в ній так і не вдалося пожити власникам. Меблі і техніка гармонійно вписані в інтерєр квартири. Навіть через роки такий ремонт не втратить своєї актуальності.
...
Цена:
$85 000  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Адрес:
Стеценко, 75А
Телефон:
(063)3610260, (096)0417763
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо