3-к квартира Київ, Святошинський, 80000 $

3-к квартира Київ, Святошинський, 80000 $

Простора квартира подалі від міського шуму!
Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Чорнобильській, 11а. Вікна виходять на дві сторони, роздільне планування, окремий санвузол, два балкони. Оселя в житловому стані, без перепланувань. Меблі та техніка: газова плита, холодильник, бойлер, шафи, ліжка, дивани, крісла, столи, стільці. Вбудована кухня.
Квартира дуже світла та простора, не зіпсована переплануваннями та ремонтами. Окремі кімнати дозволять комфортно жити людям, які люблять багато простору, так і сімям з дітьми. Тамбур на 2 квартири. Зручне розташування на третьому поверсі.
Будинок типу побудови БПС, що вже має безліч переваг. 2 ліфти (вантажний та пасажирський). Сам дім в чудовому стані. На вході встановлено відеоспостереження та магнітно-пропускну систему.
Двір знаходиться в центрі житлового масиву, шуму від дороги нема, навколо будинку багато дитячих майданчиків, шкіл, садочків.
Будинок розташований у тихому і не шумному місці, де поряд є все необхідне для комфортного проживання. У пішій доступності каскад озер та ставків, де можна чудово провести час із сім’єю. Сам район досить розвинений і обжитий, є все необхідне для комфортного життя.
Через дорогу знаходиться гіпермаркет Велмарт. Продуктові та речові ринки у пішій доступності, транспортом без проблем можна дістатись до: ТРЦ Lavina, Академ Сіті, Novus, McDonalds, VARUS. Поряд знаходяться школи, садочки, аптеки, відділення банків, банкомати, кав’ярні, ресторани, розважальні заклади.
Піша доступність до станції метро Академмістечко (17 хвилин) або 3 зупинки (10 хвилин) транспортом. Біля дому зупинки транспорту. Неподалік знаходиться автостанція Дачна.
Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.
Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-о...
Цена:
$80 000  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо