2-к квартира Київ, Солом`янський, 49000 $

2-к квартира Київ, Солом`янський, 49000 $

Затишна квартира у розвиненому районі! Право власності більше 3-х років!
Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Липківського, 31. У помешканні виконано косметичний ремонт. Є кондиціонер, холодильник, пральна машина автомат. Усі меблі та техніка в гарному стані, залишаються новим власникам.
Комфортне планування дозволяє грамотно використовувати простір. Роздільні кімнати, велика лоджія, окремий санвузол. Стоять металопластикові вікна, броньовані двері у квартиру та при вході у під’їзд. Окремий тамбур з сусідами. Право власності більше 3-х років.
Будинок цегляний, 1975-го року, проєкту К-14. Працює 2 ліфти, у під’їзді порядок дім в ОСББ. Чистий та охайний двір, на території спортивний майданчик. Від дому можна швидко та легко дістатись в будь-яку точку Києва.
Розвинена інфраструктура, у пішому доступі є все необхідне: школи, дитячі садочки, аптеки, банки, продуктові магазини, Novus, ТРЦ Ультрамарин та багато іншого.
10 хвилин пішки до Південного залізничного вокзалу і в 17 хвилин пішки від метро Університет. Біля дому зупинка маршрутних таксі та автобуса у напрямку станцій метро Палац Спорту та Льва Толстого
Ця квартира чудовий простір для реалізації ваших творчих задумів.
Ціна 49 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.
Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!
Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.
Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
З нами безпечно, якісно, вигідно!
Цена:
$49 000  
Телефон:
(098)0746939
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо