3-к будинок Бориспільський, Велика Олександрівка, 160000 $

3-к будинок Бориспільський, Велика Олександрівка, 160000 $

Київська обл., Бориспільський р-н, Велика Олександрівка
Без комісії для покупця.У продажу будинок по КРАЩІЙ ЦІНІ, площею- 144 кв.м. у с.Велика Олександрівка , вул.Котляревського буд.6 , Бориспільського району, Київської області. Розташований будинок в 15 км від Києва.
Ділянка загальною площею 10 соток на якій розташований будинок, мангальна зона , фруктові дерева, сарай, погріб і комора . На території може запаркуватися 3 машини.
Площа будинку-144 кв.м, тераса. Три поверхи. Документи на землю під будівництво житлового будинку. Електрика заведена 12 кВт, лічильник день-ніч , 3 фази, диф.реле,стабілізатори напруги на кожну фазу, стоїть інвертер з акб на 6 квТ. Таким чином живлення на весь будинок хватає на 24 години.
Газовий котел з бойлером. Система відеоспостереження по периметру всього будинку . В робочих зонах там де є плитка , постелена тепла підлога. Оптичний інтернет , супутникове телебачення. Вода в будинку зі свердловини 25 метрів , стоїть септик .
Відмінне, продумане планування. На першому поверсі кухня-вітальня, ванна з сан.вузолом. На другому поверсі-3 спальні, одна велика і дві дитячі.На третьому поверсі зона відпочинку. В будинку є система сигналізації з функцією тривожна кнопка. Встановлено систему пультової охорони, камери відеонагляду по всьому периметру будинку.
З дому є вихід на терасу. Продається з усіма необхідними вбудованими, мякими меблями та технікою (2 кондиціонери, телевізор, мікрохвильова піч, духова шафа, холодильник, пральна та посудомийна машини ).В будинку є все необхідне для кофортного життя , будинок робили власники для себе, все робилось з якісних матеріалів.
Є зона барбекю-гриль для великої компанії. Зручний асфальтований заїзд з траси. Вулиця не центральна. Дуже тихо та зелено, екологічно чистий район. Відстань до Києва-15 км і ви біля м. Бориспільська. Ціна 160 000 у.о. Без комісії для покупця. Все до дрібниць розповім Вам при зустрічі.Чекаємо Вас на перегляди
Детально: ділянка: 10.00 сот, будинок, стіни: газо...
Цена:
$160 000  
Район:
Киевская обл. Бориспольский р-н.
Адрес:
Великая Александровка
Местоположение:
Телефон:
(063)7349834
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо