Продаж 2х кімнатної квартири Київ, Дніпровський р-н м. Лівобережна

Продаж 2х кімнатної квартири Київ, Дніпровський р-н м. Лівобережна

Продається затишна 2-ох кімнатна квартира від Власника! З гардеробом та за застекленим балконом.
Локація: Дніпровський район, вул. Віфлиемська 18/2, 10-15-хв. пішки від метро "Дарниця" або "Лівобережна". Це перший будинок по даній вулиці, який розташований найближче до метро. У дворі є вільні місця для парковки. Сучасний ремонт, з меблями та технікою, двохспальне та дитяче ліжко. Сан вузол оснащений якісною сантехнікою, бойлер, пральна машина, акрилова ванна, лічильники води. Вбудована кухня з системою очищення води та витяжкою, холодильником. Також в квартирі броньовані двері, якісні міжкімнатні двері та фурнітура, металопластикові вікна з подвійним склопакетом, прохідні вимикачі на декілька зон освітлення, ламінат 32 класу, керамогранітна плитка, вбудований в стіну сейф та сучасні нові штори.
Документи в порядку, квартира готова до швидкого продажу. Зроблений оновлений технічний паспорт після перепланування.
Квартира розташована на 5 поверсі 5 поверхового цегляного будинку, не кутова. Загальна площа 43.6 м.2 житлові кімнати 12.9 та 12.7 м2 Квартира дуже тепла, світла.
В 2020 зроблено капітальний ремонт з переплануванням для більш зручного використання житлової площі. Була замінена сантехніка та електрика. Нещодавно був зроблений косметичний ремонт: замінені міжкімнатні двері та обої під фарбування.
Квартира повністю мебльована, та продається з усім, що Ви бачите на цих фотографіях.
Цена:
$56 000  
Район:
Киев. Днепровский р-н.
Телефон:
(098)1510389
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо