1-к квартира Київ, Святошинський, 64527 $

1-к квартира Київ, Святошинський, 64527 $

Берковецька, 3, 2 секція.
Пропонується у продаж 1-но кімнатна квартира н 3 поверсі, площа 47,м2.
Квартира з дуже вдалим плануванням-прямокутна, функційна. Переуступка.
На території Lucky Land передбачена власна школа та дитячи садочкі, також кафе, магазини, коворкінги, салони краси та ресторани. Є все необхідне в пішій доступності від комплексу - за продуктами можна піти в Novus або Сільпо, Ашан , будівельні матеріали в Епіцентрі.
Lucky Land вирізняється унікальною локацією: з одного боку комплекс оточує понад 100 га лісу з одними з найкращих показників якості повітря, де ви зможете влаштовувати ранкові пробіжки та прогулчнки. А з іншого найбільший мегамолл в Україні Lavina Mall з бутиками, гіпермаркетами та улюбленими ресторанами.
На території Lucky Land є все для приємного дозвілля та активного спорту. З сімєю ви можете влаштувати веселий та активний відпочинок у мотузковому парку. А на велоаматорів чекають зручні велодоріжки та вело-зони.
У Lucky Land передбачений підземний та наземний паркінг завдяки цьому внутрішні двори та територія комплексу не будуть заставлені машинами.
Розглядаємо під є оселю, (вже отримали сертифікат), телефонуйте записуйтесь на покази. Планування без гострих кутів, вид на ліс. Переуступка, без додаткових витрат, розумний торг.
Цена:
$64 527  
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Телефон:
(096)1552646
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо