Кабінет на Печерську

Кабінет на Печерську

Можна дивитись по домовленості. Здам цілий кабінет в закритій студії краси в Печерському районі, на вулиці Іоанна Павла , 20 від метро Звіринецька (Дружби Народів ) 7 хв пішки. Житлове приміщення, перероблене під студію, на першому поверсі, комунальні включені в ціну.
Здається кабінет на 15 днів. Там працюю я (лєшмейкер), можемо обговорити графік, чи день через день, чи 2/2 як буде зручніше.
В кабінеті є кушетка (але якщо у вас є своя, можете ставити, там достатньо місця), на кушетці матрас і ковдра з підігрівом, етажерка, купа комодів, стілець (на ньому ортопедична подушка від болі в куприку і подушка для фіксації спини). Сухожар, зволожувач, ультрафіолетовий шкаф. Також можна використовувати столик і стілець для бровиста чи візажиста. Є кондиціонер та колонка. Кабінет дуже теплий, доступ 24/7. Студія під охороною і завжди зі світлом (купувалися спеціальні акумулятори, які довго тримають світло)
В студії спрацює колорист (не кератин чи ботокс, запаху немає)
Також є місце для обіду (холодильник, мікрохвильовка, чайник, кавомашина).
Шукаю хорошу людину, лєшмейкера, ламімейкера, тату майстра, масажиста, косметолог, будь кого, тому що двері закриваються і ви знаходитесь зі своїм клієнтом один на один.
Телефонуйте, якщо не беру, то пишіть в меседжері, тому що можу працювати з клієнтом. Рада буду знайомству
Цена:
 5 000 Грн.
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(066)7058609
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо