3-к квартира Київ, Шевченківський, 235000 $

3-к квартира Київ, Шевченківський, 235000 $

Без комісії!
Продається 3-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в одному з найкращих ЖК міста Києва, а саме - Файна Таун, вул. Салютна 2.
2 поверх з 6
Архітектори змогли в 78 кв.м. вмістити хазяйську спальню зі своєю вбиральнею, дитячу кімнату та зону "open space" (кухня, їдальня та зал).
Квартира повністю укомплектована "під ключ". Вся техніка Electrolux, італійські меблі, німецька сантехніка та led-освітлення. У квартиру заведено сигналізацію, систему антипотоп і безліч інших "плюшок"
Весь простір квартири дуже грамотно та раціонально сплановано: обідня зона на 4 та більше осіб, барна стійка, посудомийна машина, ТБ та багато іншого для комфортного життя.
Лише ремонт обійшовся понад 150000. А головне, що в цій квартирі ніхто не жив після ремонту
ЖК Файна Таун - це місто в місті, де є повністю своя інфраструктура: дитячий садок, басейн, волейбольні, футбольні поля, дитячі майданчики та безліч магазинчиків, які дають відчуття заміського життя
Сама забудова ЖК - це в основному 6-поверхові будинки, що створюють відчуття відкритого простору. Будинок розташований у зеленому оазисі, а цілодобова воєнізована охорона допомагає відчувати спокій та безпеку
Цена:
$235 000  
Район:
Киев. Шевченковский р-н.
Адрес:
Салютная, 2
Телефон:
(098)4444440
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо