Продаж просторої 1-кімн. квартири в ЖК Галактика вул. Сверстюка, 6Д

Продаж просторої 1-кімн. квартири в ЖК Галактика вул. Сверстюка, 6Д

Пропонуємо Вашій увазі 1-кімнатну квартиру в ЖК Галактика у Дніпровському районі, вул. Є. Сверстюка, 6Д, будинок Персей.
Квартира на 24 поверсі, загальною площею 50 м2, житлова кімната 16, 6 м2, кухня 16 м2, великий санвузол 6 м2 та засклений балкон.
За потреби квартира з легкістю може бути перепланована у комфорту 2-кімнатну.
В квартирі встановлено радіатори, пожежна сигналізація, індивідуальні лічильники води, тепла та електрики. Великі вікна забезпечують багато природного світла.
Будинок побудовано за сучасною монолітно-каркасною технологією, цегляні стіни, утеплення мінеральною ватою, висота стель 2, 7 м.
Комплекс побудовано за концепцією «Двір без машин», поруч з будинком із зовнішньої сторони облаштовано місця для парковки та багаторівневий паркінг.
Відеоспостереження та охорона всієї території та кожного підїзду окремо. Генератори для забезпечення безперебійного постачання електроенергії.
В середині комплексу в повному обсязі працює вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, кафе та ресторани, спортивні зали, тенісний корт, футбольний та баскетбольний майданчики, супермаркет Новус. Великі та сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, вигулу собак.
На території відкрито гімназію, дитячий садочок, центр дитячого розвитку. Крім того поруч знаходяться школи із найвищим рейтингом у Дніпровському районі.
Комплекс розташований поруч з чудовими зонами відпочинку: Русанівський канал, Русанівська набережна, Дніпро та озеро Тельбін із піщаними пляжами та парками навколо. ТРЦ Комод із кінотеатром та Театр Драми і комедії 20 хв. пішки.
Вдале транспортне сполучення: 7 хв. пішки до метро Лівобережна, наявність поруч мосту Патона, мосту Метро, Броварського проспекту та проспекту Соборності надає можливість з легкістю дістатись до будь-якого району міста.
Один власник, прописаних немає, підходить під єОселя.
Телефонуйте:
Цена:
$82 500  
Район:
Киев. Днепровский р-н.
Адрес:
Сверстюка, 6Д
Телефон:
(097)2401608, (098)4251005
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо