Метро Позняки 10 хв, гарний стан, Є відновлення, стаття 280 -співпрац.

Метро Позняки 10 хв, гарний стан, Є відновлення, стаття 280 -співпрац.

Пропоную в продаж 3-х кімнатну квартиру в районі Позняки по вул. С. Крушельницької буд. 3 3/10 пов. Планування -96 серія, двостороння, метраж 70/40/10м (кухня збільшена за рахунок демонтажу комори) газова плита, проведено інтернет.
- Квартира має житловий стан, світла. Склопакети поміняні в кухні, і в залі, підлога на кухні плитка, на стінах теж. В кімнатах на підлозі лінолеум із двох спалень виходи на застеклені металопластиковими склопакетами балкони( обшиті і утеплені)
- Санвузол роздільний в кафелі, робоча сантехніка. В коридорі На кухні вбудована кухня. витяжка. Частково за домовленостю залишаються меблі. Броньовані двері подвійні, домофон. Тамбур на двох з гарними сусідами, зверху, знизу теж спокійні сусіди, Парадне чисте.На вхідних дверях коловий замок( в квартирі домофон)
- Квартира находиться в 5-ти хв. від Епіцентра, супермаркет МЕТРО видно з вікна, 3 озера в 10-ти хвилинах прогулянки, облаштовані для відпочинку, в пішому доступі 10 хв. метро Позняки . . Документи на квартиру в повному порядку: в одній власності від забудови, потім у сина власника більше 3-х років дарування, нема зареєстрованих.
Вартість складає 68200 у.о. ТОРГ Комісія агенції 3 %
Акційна знижка для зацікавлених клієнтів.
Телефонуйте, будем домовлятись .
УВАГА !!! Можем роздивитись пропозицію продажу по безготівковому розрахунку , і
розглянути умови продажу статті 280 для військовослужбовців, інші програми, що передбачають безготівкові розрахунки з продавцями.
Цена:
$68 000  
Район:
Киев. Дарницкий р-н.
Телефон:
(098)0697858
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо