ЖК Great. Продаж 1кімн. квартири. Будинок зданий.

ЖК Great. Продаж 1кімн. квартири. Будинок зданий.

Право власності на руках.
ЖК Great - це новий, сучасний комплекс від забудовника IB Alliance (його проект ЖК Зарічний) зі стильною архітектурою, біля берегу Дніпра, з власною інфраструктурою (місто в місті) де поступово все відкривається від магазинів, кафе, салонів до різноманітних послуг і дитячих садків. Територія комплексу має закритий простір і двір без машин, що забезпечує приємну прогулянку дітям та дорослим, сучасна дитяча площадка, підземний паркінг, своя обслуговуюча компанія, яка вже працює. Через дорогу набережна Дніпра.
Комплекс активно заселяється в перших трьох будинках люди вже зустрічають Різдво та Новий рік.
Квартира знаходиться у 2 будинку, на 9/26пов., загальною площею 47.6 кв.м, відмінне, грамотне планування: простора кухня 17.4 кв.м з панорамними вікнами, комфортна спальня, гардеробна та великий санвузол і передпокій, великі світлі вікна.
Внутрішні роботи - від забудовника:
Стіни- без оздоблення, підлога - чистова цементна стяжка, встановлені радіатори,
вхідні двері гарної якості. Встановлені лічильники: гаряча, холодна вода, електрика та опалення (своя кришна газова котельня в будинку).
Будинок утеплений мінеральною ватою, стіни – цегляні, побудований за монолітно-каркасною технологією.
Квартира дуже підійде як для одного так і для пари, сім’ї з дитиною, для тих хто цінує сучасне житло, комфорт, закриту територію, парки і набережну, лівий берег, близькість до Печерська 5км - 10хв. на машині, а до самого центру 9км.
Поруч з ЖК Great знаходяться вулиці: Дніпровська набережна, Здолбунівська, парк Прибережний, парк Берковщина з футбольним полем, магазини.
Недалеко від комплексу розташовані: ст.м. Осокорки 2км, 25хв. пішки. ТРЦ River Mall, яхт-клуб Рів'єра, безліч ресторанів з вишуканою кухнею, Супермаркети Novus, Сільпо та Білла, гіпермаркет Metro це все 5хв. на авто. Дитячі садки, школи: №111, №329. Медклініка Доброго лікаря
Вздовж дарницького шосе є зупинки маршруток та автобусів 585.
Цена:
$78 000  
Район:
Киев. Дарницкий р-н.
Телефон:
(097)2201699
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо