Продаж будинку в с.Великополовецьке, Сквирського р-ну, Київської обл

Продаж будинку в с.Великополовецьке, Сквирського р-ну, Київської обл

Продаж будинку в с.Великополовецьке, Сквирського р-ну, Київської обл., 18 км від Білої Церкви. Будинок 2 поверхи з білої цегли в гарному житловому стані, можна зайти і жити. Добротні 2 поверхові господарські споруди, цегляний гараж і літній навіс для машини, два заїзди для машини, літній душ, колодязь з насосом і свердловина. Гарна і впорядкована прибудинкова територія з дитячою гойдалкою, квітниками, садком і виноградником, рівна земельна ділянка 24 сотки (12 соток прибудинкова + 12 соток городу).
Загальна площа першого поверху - 75 кв.м, житлова 42 кв.м, 3 окремі кімнати 19/14/9 кв.м, кухня 8 кв.м, прихожа 9 кв.м, веранда 6 кв.м, санвузол в будинку суміщений 5 кв.м, на другому поверсі одна велика кімната 35 кв.м, яку можна розділити при потребі на пару кімнат і загальний хол, є вихід на балкон, столярка – дерево(дуб) у гарному стані, на першому поверсі на вікнах решітки; автономне опалення (двоконтурний газовий котел); вода, газ, світло, каналізація в будинку, супутникова антена, інтернет.
Гарне розташування і транспортна доступність, асфальтована дорога, затишне місце, поряд озеро, 1.5 км від центру. В селі є дитячий садочок, школа, амбулаторія, ветлікарня, магазини, 2 рази в неділю базар.
Ціна 33000 торг.
Оксана АН Тріумф.
Цена:
$33 000  
Район:
Киевская обл. Белоцерковский р-н.
Адрес:
Белая Церковь
Местоположение:
Телефон:
(067)6964999, (050)7211959
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо