Продам 5-к дом Киево-Святошинский, Тарасовка

Киевская обл., Киево-Святошинский р-н, Тарасовка
Сучасний двоповерховий будинок в КМ Наше містечко на 50 домоволодінь у єдиному архітектурному стилі. Всі будинки заселені. Будинок з вдалим плануванням, у відмінному стані, обладнаний всім необхідним для комфортного проживання. На першому поверсі розташовані: простора кухня-столова, вітальня з кімнатою для відпочинку та виходом на відкриту терасу, передпокій, гостьовий санвузол з душовою, котельна, де встановлений газовий котел, бойлер та пральна машина, комора під сходами. Тепла підлога, плитка. На другому поверсі дві затишні спальні з санвузлами з ванними, кабінет або дитяча кімната. Встановлені радіатори опалення і кондиціонери.
Ділянка 8.5 соток, з ландшафтним дизайном, крапельний полив, капітальний паркан. Висаджено багато декоративних рослин, відмінний газон, фруктові дерева та кущі. У садовому будиночку все необхідне для догляду за ділянкою. Будинок обладнаний сигналізацією (обслуговування 400 грн. на місяць). Містечко під управлінням керуючої компанії (щомісячна вартість обслуговування 2100 грн.). Серед обовязків сервісу вивезення сміття, прибирання загальної території і снігу взимку, обслуговування інженерних мереж свердловини й каналізації. Територія містечка огороджена по периметру. Охорона працює цілодобово, є відеоспостереження й патрулювання. Система вїзду й виїзду пропускна.
Серед обєктів інфраструктури КМ Наше містечко є: міні-маркет, кафе, дитячий майданчик, школи й дитячі садочки (у сусідніх селах). У Тарасівці та Юрівці можна знайти також медичну амбулаторію, аптеку, СТО, АЗС, перукарні, автомийку тощо.
КМ Наше містечко розташоване приблизно в 20 км від центру Києва, в 9 км від Вишневого і в 5 км від Боярки, на межі Тарасівки, Юрівки й Віти Поштової. Дістатися до столиці можна на власному авто по Одеській трасі чи громадським транспортом. До найближчої станції метро Теремки 11 км.
Подробно: дом, стены: монолитно-блочный, жилых этажей: 2, площадь: 157...
Цена:
$175 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Тарасовка
Местоположение:
Телефон:
(067)4977749, (095)6527676
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо