Продается квартира

Продается квартира

Квартира розташована на другому поверсі затишного двоповерхового будинку, що надає вам відчуття приватності та спокою. Загальна площа квартири складає 73 м², житлова 51 м², кухня 8 м², висота стелі 3.20 м. Хоча квартира потребує ремонту, ви можете вільно заїхати і почати жити тут, насолоджуючись усіма перевагами цього чудового місця.
Це спокійний район, який, однак, оточений промисловими зонами, і це надає йому унікальний характер. А якщо ви любите вид на воду, то вас порадує той факт, що з двох кімнат є чудовий вид на річку Дніпро та річковий порт міста Дніпро.
І для тих, хто користується автомобілем, немає жодних проблем із паркуванням - ваше авто може бути відразу біля квартири.
Тут ви матимете зручний доступ до громадського транспорту - всього в одній хвилині ходьби розташована автобусна зупинка до метро Контрактова площа з якої можна добратись в будь-яку точку столиці. Оболонсько-Теремківська лінія (Теремки - Іподром - Виставковий центр - Васильківська - Голосіївська - Деміївська - Либідська - Палац "Україна" - Олімпійська - Площа Льва Толстого - Майдан Незалежності - Поштова площа - Контрактова площа - Тараса Шевченка - Петрівка - Оболонь - Мінська - Героїв Дніпра).
Ця квартира - це більше, ніж просто місце для проживання, це ваша особиста оаза в серці міста, готова відкрити перед вами всі свої таємниці."
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-031-477-DR.
Цена:
$65 000  
Автор:
Район:
Киев. Подольский р-н.
Телефон:
(073)0947475
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо