Квартира

Квартира

Ласкаво просимо в світ престижного життя у новому ЖК "Henesi House" бізнес класу на вулиці Нагірна 16/18 в самому серці правого берега Києва! У нашому житловому комплексі ви маєте унікальну можливість здійснити інвестицію в майбутнє, придбавши чудову квартиру з великим потенціалом.
Основні параметри квартири:
Загальна площа 101 квадратний метр, що дозволить насолоджуватись просторим житлом і комфортом.
Житлова площа 60 квадратних метрів, де ви зможете створити затишне проживання для своєї сім'ї.
Простора кухня з чудовим виглядом і площею 15 квадратних метрів, яка стане центром сімейних посиденьок та святкових вечерь.
Дві великі балкони з обох боків забезпечать можливість насолоджуватись чарівними краєвидами міста і заряджатись позитивною енергією.
ЖК "Henesi House" розташований у престижному районі, що забезпечує вам швидкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для сучасного життя. Ви знайдете магазини, ресторани, спортивні клуби, парки та культурні заклади в непосредственній близькості.
Ця квартира - чудовий вибір як для комфортного життя, так і для прибуткової інвестиції. Бізнес клас нерухомості має стабільний попит і може бути вигідним інструментом для росту капіталу в майбутньому.
Якщо ви маєте неординарне мислення та бажання зробити вдалий вибір, то ця квартира в "Henesi House" ідеальне рішення для вас. Зробіть перший крок до якісного життя та успішної інвестиції, звернувшись до нас для отримання додаткової інформації про цей захоплюючий проект та можливості інвестування в нерухомість!
Запрошуємо до ЖК "Henesi House" - вашого власного куточка розкішного життя у Києві!вул. ЮРІЯ КОНДРАТЮКА - просп. Маршала Рокосовського - вул. Полярна - пл. Тараса Шевченка (автостанція "Полісся") - вул. Вишгородська - вул. Кирилівська - Подільський узвіз - вул. Овруцька - вул. Герцена - вул. Юрія Іллєнка - пл. Лук'янівська (М "ЛУК'ЯНІВСЬКА") - вул. Січових Стрільців - пл. Львівська - вул. Велика Житомирська - вул. Володимирська - пл. Софійська - вул. Софійська - М
Цена:
$200 000  
Автор:
Район:
Киев. Шевченковский р-н.
Адрес:
Нагорная, 16/18
Телефон:
(073)0947475
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо