Продаю квартиру

Продаю квартиру

Продаж 3к квартири загальною площею 92м2 в ЖК "52 Перлина" (Pechersk Plaza).
У квартирі грамотне й функціональне планування. Ремонт виконаний у світлих пастельнх тонах. Зручна й стильна ванна кімната з якісною сантехнікою. Квартира розташована в житловому комплексі бізнес-класу.
«52 Перлина» преміальний житловий комплекс у стилі неокласицизму з еркерами, вітражними вікнами та відкритими терасами.
Розташування «52 Перлини» у Печерському районі гарантує доступність до всієї інфраструктури столиці: поруч бізнес-центри, магазини та бутіки, ресторани та кав'ярні, бари та паби, лікарні, аптеки та приватні медичні кабінети. У пішому доступі супермаркети «Сільпо», «Велика Кишеня» та «Большой Карман», а на автомобілі за 10 хвилин можна доїхати до Novus.
Підібрати дитячий сад молоді сім'ї зможуть поблизу: 9 хвилин пішки до дитячого садка з яслами 152, 13 хвилин пішки до саду 458, 7 хвилин їзди до приватного дитячого садка «Монтессорі на Липках» та приватного саду «Академія Щастя LeapKids», 8-10 хвилин до дитячих садків «Малятко», 270, 450. На відстані 5-10 хвилин на авто розташовані школи Печерського району 5, 88, 133, 181, 84, 47 та британська інтернаціональна школа. З додаткових занять поблизу художня школа, музична школа, мовні курси та школи танців.
Для занять спортом за хвилину пішки фітнес-клуб та спортивний зал, а за декілька хвилин їзди бадмінтонний клуб, фітнес-центр, школа бойових мистецтв та фітнес-клуб Sport Life з літньою фітнес-терасою, аквазоною та спа студією.
Також 15 хвилин пішки до Національного ботанічного саду імені Гришка з тематичними парками, оранжереями та садами, де приємно прогулятися у будь-яку пору року.
Комісія 3% Перегляд можливий у будь-який зручний для Вас час .Ключі на руках
Цена:
$230 000  
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(063)1956912
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо