Продам дом, ст.м. Славутич

Продам дом, ст.м. Славутич

Продаж будинку з новим ремонтом. Осокорки. Без комісії! Дарницький р-н, вул. Садова, ділянка 5.89 сот., площа 139,9/86,7/15,2
Мрієте про власний будинок, де ви можете насолоджуватися природою та тишею, зберігаючи зручний доступ до міського життя? Тоді ця пропозиція саме для вас!
Двоповерховий будинок розташований лише в 15 хвилинах пішки від метро Славутич та за 3 хвилини від пляжу! Зручне планування – простора кухня-столова з усією необхідною технікою, вітальня з підлогою з підігрівом, гостьова кімната та три окремі спальні, санвузол на кожному поверсі. Меблі та техніка відомих виробників.
Будинок оснащений всім необхідним для комфортного проживання, включаючи інверторні кондиціонери в кожній кімнаті, посудомийну машину, системи фільтрації води та двуконтурний газовий котел для опалення. Також є можливість встановлення електрокотлу. Власна свердловина 12 м глибини, септичний резервуар для каналізації, що був модернізований в 2021 році, електрична система потужністю 25 кВт (прямий договір з Київенерго). Територія будинку охороняється.
Навколо доглянута територія з плодовими деревами, квітами та невеликим городом по периметру будинку. Є крита парковка на два автомобілі, зона барбекю з альтанкою, спортивний майданчик.
Будинок побудовано в 2009 р. з піноблоків і має утеплення стін (пінопласт товщиною 10 см), дах металочерепиця з утепленням мінеральною ватою 20 см. Введений в експлуатацію, капітальний ремонт зроблено в 2021р.
Залишаються всі вбудовані меблі, решта по домовленості.
Ціна всього 209 900$. Без комісійних для покупця!
Запрошуємо ріелторів до співпраці, СПП %.
Цена:
$209 900  
Автор:
Район:
Киев. Дарницкий р-н.
Телефон:
(050)9675990, (068)3689499
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо