2-комнатная квартира

2-комнатная квартира

Продам 2-к квартиру Київ, Голосіївський, вул. Михайла Максимовича, 32б. Без Комісії. Продається 2 кімнатна квартира в Голосієвському районі. ЖК Лікоград Perfect Town.
Квартира після будівельників, панорамні теплі вікна, в квартиру вже заведено тепло, встановлені батареї, заведено силовий кабель під кухню, підключені та встановлені всі лічильники, є електрощиток в квартирі. 2 санвузли, квартира готова до заїзду та ремонту. Можливо робити перепланування, стіни з газоблоку можна знести.
У будинку 3 великих сучасних ліфти, вхід в підїзд по магнітному ключу (з можливістю гостьового доступу через телефон), камери в підїзді та на подвірї, є підземний паркінг, на подвірї дитячий та спортивний майданчики, поруч вся готова інфраструктура (магазини, школи, дитсадки, кафе, ресторани, спортивні зали та басейн), зручна транспортна розвязка. В 15 хвилинах декілька великих ТРЦ (Республіка Парк, Магелан, Оушен Плаза та ін.), Столичний ринок. Будинок добре утеплений та побудований з сучасних матеріалів, не потребує великих витрат на опалення взимку.
Цена:
$93 000  
Автор:
Район:
Киев. Голосеевский р-н.
Адрес:
Максимовича, 32Б
Телефон:
(067)7523158
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо