Продажа 2-комнатной квартиры, ст.м. Академгородок

Продажа 2-комнатной квартиры, ст.м. Академгородок

Продам 2-к квартиру Києво-Святошинський, Коцюбинське, Пономарьова вулиця, 26. Запрошуємо вас на перегляд просторої 2-кімнатної квартири в Коцюбинському.
Адреса: вулиця Пономарьова 26.
Площа: 75м.
Висота стелі: 2,7м
Поверх: 20 з 22.
Вражаюче світла квартира, з кожного вікна якої відкривається безмежний краєвид на хвойний ліс та Київ за ним. Дві окремі кімнати та вітальня. Кухня повністю обладнана меблями та якісною побутовою технікою. 5 зон зберігання речей два гардероби, дві місткі шафи-купе та кладова. Загалом на остаточне меблювання необхідні мінімальні витрати.
Ремонт у квартирі зроблено із підвищеною звуко- та теплоізоляцією; вікна від Rehau; є лічильник тепла та терморегулятори; водопровід від KAN, добротне сантехнічне обладнання, передбачено облаштування сауни; електромережа на 40А.
Є сигналізація та відеодомофон. Під’їзд на 80 квартир обслуговує 3 ліфти.
Неподалік є зона активного відпочинку будинок розташовано впритул до Національного парку, що унеможливлює вирубку та забудову. Мальовниче озеро у пішій доступності.
У дворі чи безпосередній близькості є необхідні заклади для членів сімей різних поколінь дитячі садочки, школи, медзаклади, магазини, базар, ательє, салони краси, кав’ярні, 7-поверховий паркінг, банкомати тощо.
20 хв пішки по лісовій стежці до ТРЦ Lavina Mall з кінотеатром, Епіцентр та Ашан, також ходить безкоштовний бас-шатл.
9 хв електричкою до м. Святошино; 2 зупинки маршруткою до м. Академмістечко (10 хв); 1,5 км до пр-т Палладіна відтинку Окружної дороги; 4,5 км до Варшавської траси.
Зателефонуйте нам прямо зараз, і ми надамо вам більш детальну інформацію про переваги цієї покупки та домовимося про перегляд.
ID: 73630
Цена:
$79 990  
Автор:
Телефон:
(067)6166738
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо