Продам 2-комнатную квартиру

Продам 2-комнатную квартиру

Продам 2-к квартиру Київ, Солом`янський, вул. Кадетський Гай, 10. Без комісії для покупця. Квартира з правом власности. Свої податки повністю сплачуємо. ЖК Медовий.
Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Кадетський Гай, 10, Соломянський район. Метраж 45/18/16, поверховіть 5/26.
Квартира світла та сонячна, з чудовим, продуманим плануванням: простора кухня-столова, вітальня та спальня, гарний вид із вікон.
Виконані всі чорнові роботи; на кухні замінені вікна на вікна Rehau; виконані всі роботи по електриці: розводка електрики по всій квартирі, разподільчі коробки, виводи під розетки, під кондиціонер; виводи під гарячу та холодну воду в санвузлі та кухні, встановлена інсталяція під унітаз ТЕСЕ. Використовувалися тільки найкращі матеріали, все робили для себе. Квартира утеплена та майже повністю готова до чистових робіт.
Є деталізований дизайн-проект, в якому прописані всі деталі інтерєру, включаючи оббивку мяких меблів та рекомендовані кольори стін з назвами всіх матеріалів.
В будинку 3 ліфти, стильні МЗК.
ЖК Медовий - сучасний, якісний житловий комплекс с закритою власною територією, двором без машин, цілодобовим відеонаглядом території. На території дитячі майданчики, кавярні, продуктові магазини, будується дитячий садок.
Поряд з територією Совські озера - чудове місця для відпочинку.
Будинок введений за експлуатацію, заселений.
Приходьте на перегляд. Станьте власником своєї омріяної квартири!
Розглядаємо під Е-оселю.
Цена:
$57 000  
Автор:
Район:
Киев. Соломенский р-н.
Телефон:
(068)7077070
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо