Продается 3-комнатная квартира, ст.м. Теремки

Продается 3-комнатная квартира, ст.м. Теремки

Продам 3-к квартиру Київ, Святошинський, бульв. Кольцова, 8. Пропонується до продажу трикімнатна квартира в ЖК Пектораль (новобудова 2020р, монолітно-каркасний +цегла + утеплювач). Загальна площа 82,0 кв.м, житлова 44,7кв.м, кухня 11.7кв.м. Розташована на 22поверсі з 25пов. Двостороння.
Грамотне планування - квартира має кухню-вітальня, спальню - збільшену за рахунок лоджії та дитячу/гостьову/кабінет. В дитячій і в спальні облаштовані гардеробні. Великий хол. Два санвузли, встановлена ванна. Квартира з ремонтом, всі меблі та техніка залишаються (при бажанні). Ніхто не проживав. Документам меньше 3-х років, свої податки сплачуємо.
Дуже зручне розташування дому, поряд дитсадки, школа, пологовий будинок, поліклініка, ринок, салони краси, кафе, супермаркети, парк Юність, швидкісний трамвай, а також зупинки маршруток до м. Теремки, Академмістечко, Святошино, Політехнічний інститут, Нивки тощо.
Готові по Є-оселі та 280 постанові, на безготівковий розрахунок з врахуванням комісії по зняттю готівки та курсової різниці на покупку валюти. Комиссия: 2%
Цена:
$127 000  
Автор:
Район:
Киев. Святошинский р-н.
Адрес:
Кольцова, 8
Телефон:
(066)5900988
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо