2-комнатная квартира, ст.м. Минская

2-комнатная квартира, ст.м. Минская

Продам видову двокімнатну квартиру в ЖК Варшавський масив. Продам без комісії чудову видову двокімнатну квартиру з дизайн-євроремонтом розташовану на 20 поверсі 21 поверхового монолітно-каркасного будинку комфорт класу 2017 року побудови в ЖК «Варшавський Мікрорайон», по вул. Родини Крістерів, 20-Б, Подільського району.
Квартира в якій дизайнерський ремонт робився виключно під себе - загальною площею 67 м2, оснащена необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного життя.
Кімната 12 м2 - укомплектована поверховим дерев"яним ліжком та кабінетною нішою, також є підвіконна робоча зона з чудовим видом з вікна, на підлозі ламінат.
Кімната 15 м2 - укомплектована розкладним диваном та матово-прозорими розсувними дверима, що дозволяє кімнату використовувати як гостину, на підлозі ламінат.
Кухня 18 м2 з виходом на балкон - оснащена вбудованою кухнею, індукційною плитою, духовою шафою, витяжкою, холодильником, пральною машиною, мікрохвильовою піччю та кондиціонером, на підлозі кахель.
Вбиральня кімната 3 м2 - дуже містка, що мінімізує кількість шаф у квартирі.
Ванна кімната 4,2 м2 - обладнана суміщеним санвузлом з повноцінною ванною та унітазом, умивальником з бойлером і обкладена імпортним кахлем.
Поруч із будинком знаходяться школа, дитсадки, безліч магазинів в ЖК, також поряд розташован ТЦ Novus та ТРЦ Retroville.
Є салони краси, відділення банків, фітнес-клуби, відділення пошти, місця для паркування, відмінна інфраструктура і транспортна розв"язка де до метро «Мінська» та «Нивки» 15-20 хвилин транспортом.
Чистий продаж без комісії з торгом від 165 000$, 0936585344, 0676585344.
Цена:
$165 000  
Район:
Киев. Подольский р-н.
Телефон:
(044)2095239
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо