Квартира

Квартира

#10287
ПРОДАВЕЦЬ ПРАЦЮЄ ПО ПРОГРАМІ ЄОселя
До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира на продаж за адресою: вул.Майкопська 1аЖК "Панорама". яка розташована на 2поверсі 6 поверхового будинку.
Квартира з якісним евроремонтом, обладнана меблями і всією необхідною технікою.У спальні індивідуальний шафа-купе з глибокими місткими ящиками на доводчиках, і пантографом для зручного витягання речей з другого ярусу. Розсувні дзеркальні двері з якісним напиленням. У кухні усі меблі з доводчиками, на дверцях і ящиках, кутова вбудована стільниця і велике загартоване скло на робітнику фартухе. Кухня оснащена варильною індукційною поверхнею і духовою шафою з конвекцією і грилем Electrolux. Двокамерним холодильником Gorenje, посудомийною машиною Bosh. Над варильною панеллю ефективна витяжка зі світлодіодним підсвічуванням. У ванній кімнаті вбудована стільниця з великими ящиками на доводчитках і вбудованим умивальником, відокремленим від ванни великим матовим загартованим склом. Велике дзеркало з підсвічуванням по усьому периметру стіни і пральна машина LG з безшумним двигуном прямого приводу.
У ванній кімнаті вбудовані приховані за плиткою комора під бойлером для фільтрації води, і комора під ванною для побутових речей. Бойлер на 80 літрів закріплений в спеціальному поглибленні в стіні, тому зовсім не займає місце. Уся техніка у бездоганному стані. По усій квартирі натяжні стелі зі вбудованим світлодіодним освітленням, що майже не витрачає електроенергії. ІНдивідуальне опалення в будинку : електричний котел (біля 1000грн в опалювальний сезон.
В квартирі встановлена сигналізація.
Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція.
Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування.
Зручна транспортна розв'язка 20 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт.
Агенство нерухомості "Квартали"
Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною.
Підтримка на всіх етапах угоди.
Комісія 4%.
Цена:
$74 000  
Район:
Киев. Голосеевский р-н.
Телефон:
(093)3365851
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо