Сдается помещение

Сдается помещение

Пропонується в оренду приміщення на найкращій локації міста - A-Station.
Локація розташована в історичній частині міста, вона поєднує стильний дизайн архітектури та внутрішніх просторів з сучасними технологіями.
Приміщення від власника, розташовано за адресою: місто Київ, вул. Князів Острозьких, 8, корпус 12. Поряд станція метро «Арсенальна».
Приміщення має окремий вхід, двоповерхове, звязок між поверхами - сходи.
Загальна площа приміщення 754, 96 кв.м.
Перший поверх 130, 1 кв.м.
Другий поверх 624, 86 кв.м.
Стан приміщення shell &ce, в приміщенні виконане підведення комунікацій, другий поверх вільне планування під потреби орендаря. Надаємо орендні канікули на період адаптації приміщення.
Стеля на першому поверсі арочного типу, висота 4, 5м., на другому поверсі цегляна по металевим балкам, висота 3, 6м. Стіни історична цегла, товщина 1, 0м., підготовлені до використання. Наявність великої кількості вікон, робить його світлим та затишним.
Орендодавець покриває потреби офісу в період відсутності енергопостачання за рахунок наявного генератора. Для вашої зручності на локації працює два паркінга критий і відкритий. В пяти хвилинах від приміщення є укриття. Поряд на локації розташовані ресторани, кафе, бари, ринок їжі, спортзал, освітній хаб.
Обираючи A-Station, ви отримуєте не лише квадратні метри в нашій локації, а й можливість бути частиною динамічної та креативної спільноти.
Ціна за домовленністю, оговорюється індивідуально.
Цена:
$15 080  
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(073)0438121
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо