Сдается квартира

Сдается квартира

Пропонуємо в оренду стильну 2-кімнатну квартиру в ЖК «Рибальський», розташовану в Подільському районі Києва. Квартира площею 45 м² знаходиться на 3-му поверсі 9-поверхового будинку, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. Просторе планування включає кухню-гостинну, спальну зону, суміжний санвузол з душем та террасу для відпочинку. Квартира обладнана новим меблюванням та сучасною побутовою технікою, включаючи посудомийну машину, пральну машину, мікрохвильову піч, кондиціонер та смарт-телевізор.
Квартира з євроремонтом готова для комфортного проживання. Усі необхідні елементи для зручного життя вже на місці: бойлер, електричні лічильники, домофон, а також посуд та кухонні аксесуари. На території комплексу ви знайдете все для повсякденних потреб: кофейню, кафе, супермаркет, магазин Ашан, салон краси, клініку, аптеку, стоматологію, школу та дитячий садок.
Ідеальне розташування забезпечує зручний доступ до метро «Контрактова» (приблизно 10-15 хвилин на транспорті до Крещатика). Поруч із комплексом також розташовані престижний спорткомплекс «5-й Елемент» і ТРЦ «Блокбастер». Квартира здається без домашніх улюбленців. Запрошуємо до перегляду!
Агенція нерухомості "ProДім"
Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною.
Підтримка на всіх етапах угоди.
Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!
Комісія агенції нерухомості 50%
Цена:
 35 000 Грн.
Автор:
Район:
Киев. Подольский р-н.
Адрес:
Рыбальская, 3
Телефон:
(050)0166649
Местоположение:
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо