Сдам помещение

Сдам помещение

Grand це сучасний бізнес-центр бутикового типу класу «А», розташований в історичному районі Києва. Наші панорамні вікна виходять прямо на мальовничу будівлю готичного костелу Святого Миколая. Розташування БЦ Grand має значні переваги, оскільки поруч знаходяться ст. метро «Олімпійська», зупинки громадського транспорту, ресторани, торгові центри, відділення банків і АТМ, готелі та інші об'єкти соціальної інфраструктури. Цей район є одним з найбільш комфортних для бізнесу в столиці. Будівля бізнес-центру складається з 15 поверхів, де представлені офісні приміщення типу open-space. Ми також маємо автоматизований підземний паркінг з дворівневими інноваційними системами паркліфтів WOHR та наземну стоянку.
Фактична площа офісу 496, 74 кв.м
Фактична площа тераси 32, 5 кв.м
Орендована площа офісу 581, 19 кв.м
Орендована площа тераси 9, 75 кв.м
Загальна орендована площа 590, 94 кв.м
У бізнес-центрі Grand пропонується широкий вибір та ефективні рішення для оренди офісів, що ідеально підійдуть для будь-якого типу бізнесу. Наші сучасні офіси відповідають всім вимогам та міжнародним стандартам комерційної нерухомості, незалежно від розміру вашої компанії. Тут ви зможете створити комфортне та продуктивне робоче середовище, яке сприятиме успіху вашого бізнесу.
У ОРЕХ не входить обслуговування інженерних систем, встановлених в приміщенні орендаря. Все, що перебуває на території орендаря обслуговує орендар самостійно і за свій рахунок. У договорі буде позначено розмежування зони відповідальності орендаря і власника.
Перегляди з експертом The Capital в будь-який зручний для Вас час! # A 2 3 2 2
Цена:
$10 636  
Район:
Киев. Печерский р-н.
Адрес:
Большая Васильковская, 98
Телефон:
(067)2403613
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо