Сдается квартира

Сдается квартира

Оренда квартири
Бажаєте жити в центрі столиці й насолоджуватися перевагами клубного будинку?
Тоді пропонуємо вам елегантну квартиру у Печерському районі в ЖК 52 Перлина (Печерськ Плаза). ЖК розташований в пішій доступності від двох станцій метро, Ботанічного саду та усіх принад столичного життя магазинів, кавярень, модних ресторанів, фітнес-центрів, медичних закладів тощо.
Житловий комплекс класу еліт забезпечує мешканцям надійну охорону та цілодобовий клієнт-сервіс. Стильний 11-поверховий будинок обладнано швидкісними ліфтами, генераторами, дворівневим паркінгом, автономною газовою котельнею і резервуарами з питною водою.
Ця двокімнатна квартира гарантує вам не лише необхідні зручності, а й достатньо простору для комфортного життя.
У квартирі:
- Передпокій зі зручними дзеркалами і шафами
- Санвузол з душем, прально-сушильною машинкою і бойлером на 80 літрів
- Елегантна спальня зі зручним ліжком шириною 180 см, обладнана кондиціонером і телевізором, має доступ до просторої гардеробної кімнати
- Велика загальна кімната створена з двох приміщень. Вона містить достатньо простору для ергономічної зони кухні, вітальні з телевізором і надзручним розкладним диваном та елегантної столової з виходом на відкритий балкон.
- Великі вікна оздоблені шторами блекаут.
Квартира розташована на 8 поверсі, тому з вікон і балкона відкривається чудовий краєвид на зелену зону, внутрішній двір з ландшафтним дизайном і фонтан з підсвіткою. Тут ви зможете щоранку милуватися світанком, адже квартира має вигідну південно-східну орієнтацію.
Квартира пропонується одній людині або парі без тварин. Перевага надається працівникам IT-бізнесу чи банківської сфери віком від 25 років.
Запрошуємо на перегляд.
A6.525
Цена:
$1 200  
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(067)4570041
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо