Аренда квартиры

Аренда квартиры

Нова 4-кімнатна квартира за адресою вул. Драгомирова 18А, в чудовому ЖК «Новопечерські Липки»! Загальна площа 170 м2. Дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів преміум класу: на стінах керамо-граніт, висота стелі: 3, 1 м, на підлозі тришарова паркет-дошка та керамо-граніт.
Грамотне та раціональне планування: вітальня з обідньою зоною, три спальні з вбиральнями (основна спальня зі своїм з/в) великий гостьовий з/в, світла та простора кухня, при вході велика вбиральня, простора пральна. Меблі на замовлення Італія Colligaris, м'які меблі-Blanche. Люстри-Італія. Все найвищого рівня.
Сучасне футбольне поле, ігрові дитячі і спортивні зони, а також СПА-центр, фітнес-клуб преміального класу, магазини і кондитерські, кав'ярня, банківські відділення, аптеки, школи, хімчистки, арт-галерея Nebo, дитячий садок LeapKids всі ці об'єкти знаходяться в недалекій близькості до житлового комплексу Новопечерські Липки на вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова). Дорога від комплексу до метро Дружби Народів відніме у вас не більше 5 хвилин.
Цена:
$3 600  
Автор:
Район:
Киев. Печерский р-н.
Адрес:
Драгомирова, 18А
Телефон:
(093)4766506
Местоположение:
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо