Сдам квартиру

Сдам квартиру

Вперше в оренду пропонується ексклюзивна, стильна квартира загальною площею 84 м2.
ЖК Pechersky , вул. Болсуновська 2.
Унікальний дизвйн та планування. Квартира є переможцем конкурсу "Інтер'єр року".
Планування:
-Простора вітальня
-Кухня
-Зонована спальня з власним санвузлом
-Гостьовий санвузол
-Балкон
Дорогий, високоякісний ремонт. Квартира обилася для себе
В ремонті та оздобленні квартири використовувались найкращі матеріали. Побутова техніка MIELE, влаштована система кондиціювання та тепла підлога, система чистки води ACVANTIS. По всій квартирі розведена акустика. Меблі та сантехніка найкращих європейських виробників ( RIMADESIO, PALTRONA FRAU, CIERA, ARKETIPO, GESSI, STEINBERG) паркет та стінові панелі американський горіх.
Співвідношення дерева, мармуру, скла, шкіри, мілких деталей з металу створюють неперевершену атмосферу Київської квартири.
Наявність паркомісця в паркінгу за окрему плату.
Житловий комплекс PecherSKY в Києві досконала новобудова, проживання у якій неодмінно підкреслить ваш статус. Розташувався сучасний ЖК на вул. Болсуновська, 2 в м.Київ, у Печерському районі.
Власники апартаментів отримують унікальну можливість перебувати в діловому, культурному і модному центрі Києва. Близькість розташування до центральних автомагістралях дозволяє мешканцям комплексу ефективно планувати свої ділові зустрічі й поїздки, залишаючи максимум часу для особистого життя. Щоб відволіктися від метушні зовнішнього світу та провести вікенд з сім'єю, ви можете просто спуститись до одного з найближчих парків.
МАКСИМАЛЬНАЯ БЕЗПЕКА
цілодобова охорона усієї території комплексу;
закритий ігровий майданчик для малечі;
49 камер відеоспостереження.
ОСОБИСТИЙ ПРОСТІР
Індивідуальний підхід, використаний при проєктуванні, дозволяє підшукати апартаменти, які будуть ідеально підходити для вашого внутрішнього світу. Різноманітність дизайнерських рішень підкреслить індивідуальність і особливий смак майбутнього власника, перетворюючи навіть двокімнатну квартиру в розкішну
Цена:
$3 000  
Автор:
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(093)4766506
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо